Головний тренер “Дніпра-1” Ігор Йовічевіч в інтерв’ю хорватському виданню Sportske Novosti заявив, що не збирається залишати український клуб у такий важкий час.

“Я трохи оговтався після першого шоку та страху. Стежу за тим, що відбувається в Україні, постійно на зв’язку з людьми, які там перебувають, зі своїми гравцями та керівництвом клубу. Я вірю, як і все, що це божевілля незабаром припиниться, і, хоча б буде перемир’я, щоб життя, а разом із ним і футбол, почали повертатися у нормальний стан.

Мій контракт із “Дніпром-1” ще діє, і я бачу себе тренером цього клубу і в майбутньому. Відколи все почалося, мені надходили численні пропозиції, мені постійно хтось дзвонить, але я все відкидав і продовжуватиму відмовлятися. Я не можу просто так піти, це було б несправедливо до тих людей, до клубу, до всього, що переживають українці – я не така людина.

Мої думки та серце з ними, я вірю, що незабаром ми знову будемо разом, гратимемо у футбол і продовжимо з того, на чому зупинилися. Я поки що не думаю про те, щоб покинути клуб. Звичайно, якщо це все, не дай боже, триватиме, то подивлюся, що буде, але зараз я безперечно тренер “Дніпра-1″ і хочу ним залишитися”, – сказав Йовічевіч.