Серед співробітників “Укрзалізниці” вже виявили чотирьох агентів, які співпрацювали із російськими окупантами і регулярно передавали їм інформацію. Про це повідомив голова правління “Укрзалізниці” Олександр Камишин.

“Залізниця – найбільший роботодавець нашої великої країни. 231 тисяча чоловік працює в компанії. Всі вже звикли, що залізничники — це #залізні_люди із #залізними_нервами, які продовжують #працювати_за_графіком навіть під час війни. Тисячі залізничників відзначилися своїми героїчними вчинками”.

“Та знайшлися і такі, за яких мені соромно. Так, іх не багато, але вони є. Мова йде про агентів, що співпрацювали із російськими військами і системно передавали їм інформацію. Наша внутрішня служба безпеки залізниці системно працює над виявленням підозрілих працівників і передає інформацію правоохоронним органам. А вони вже в свою чергу роблять свою роботу”.

“На сьогоднішній день в нас вже є 4 таких підтверджених колаборанти. Ними вже займаються правоохоронні органи. Мені жаль і соромно це признавати. Та ми й надалі працюватимемо над ретельним виявленням таких злочинних елементів із рядів залізничників”.