Прімера. 32-й тур
17 квітня, 22-00. Севілья. “Рамон Санчес Пісхуан”
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес
ТВ: MEGOGO, Volia TV

“Севілья”

Ще півтора місяці тому “Севілья” всерйоз розглядалася як претендент на чемпіонство, проте далі гра команди Хулена Лопетеги розвалилася. 4 тури без перемог – це погано. Не менш болючий і виліт із ЛЄ від “Вест Хема”.

Тиждень тому “Севілья” нібито перервала серію невдач, але як вона це зробила? Перемога 4:2 над безнадійною “Гранадою” з переможним голом на 92-й хвилині не підходить під визначення “відродилися”. Швидше, це називається “відскочили” – більшу частину гри ніякої переваги у севільців не було.

Так, з “Реалом” буде інший футбол – більш оборонний та заточений на контратаки. На папері “Севільї” це вигідно – Корона, Марсьяль, Окампос атакують простір краще, ніж ряди захисту. Але, знову ж таки, спершу треба вистояти самим, а форма команди – тихий жах. За останні місяці абсолютно всі суперники “Нервіона”, які вміють атакувати – “Барса”, “Сельта”, “Бетіс”, “Райо”, “Вест Хем” – забивали їй мінімум раз.

“Реал Мадрид”

Якщо “Севілья” тиждень відпочивала та готувалася, то “Реал” у вівторок провів, мабуть, найбільш неоднозначний матч у сезоні. “Челсі” в підсумку було пройдено, але ви самі бачили, наскільки близьким був Мадрид до провалу.

“Реал” витяг з ями геніальний пас Модріча, а остаточно повернула в гру зв’язка Вінісіус – Бензема. Ймовірно, на “Пісхуані” Луку побережуть – 36 років все-таки. Карім та Віні вийдуть просто тому, що заміни їм нема. З тієї ж причини доведеться випускати Алабу та Крооса – у Мадрида дуже коротка лава як для топ-клубу; у Севільї це може зіграти важливу роль, якщо, звісно, ​​господарі побіжать уперед.

Сам “Реал” форсувати події не стане – йому на руку неспішний темп та гра до першої помилки. Практика показує, що Мадрид робить їх рідше за суперників. Ну і ще, якщо “Севільї” бажано перемагати у світлі боротьби за ТОП-4, то “Вершкових” цілком влаштує і нічия – у них 12 очок гандикапу над усіма. Отже, чекаємо не атакуючий, а обережний та акуратний Мадрид.

“Севілья” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

У першому колі “Реал” ледве виграв у “Нервіона” вдома – переможний м’яч на 87-й хвилині геніальним ударом забив Вінісіус.

Якщо ж брати матчі на “Пісхуані”, то тут буває по-різному: дві останні зустрічі залишилися за Мадридом (двічі по 1:0), а ось у 2018 році вже “Севілья” винесла опонента 3:0 – щоправда, героїв тієї зустрічі Андре Сілви та Вісама Бен-Єддера в команді давно немає.

Турнірне становище команд

На 16.04

Севілья – Реал Мадрид. Анонс та прогноз матчу Прімери на 17.04.2022 - изображение 3

Орієнтовні склади

У “Севільї”, як і раніше, в лазареті захисник Рекік, опорник Фернандо і вінгер Сусо; також під питанням ще один важливий хвилеріз Томас Ділейні.

У “Реала” з важливих втрат відзначаємо дискваліфікацію Каземіро (ця – майже критична), а ще травми Марсело та Ферлана Менді, через які ліворуч доведеться ставити аж ніяк не реактивного Начо. Ймовірно, цією стороною здебільшого і атакуватиме “Севілья”.

“Севілья”: Буну – Навас, Кунде, Дієго Карлос, Акунья – Жордан, Ракітіч – Окампос, Папу Гомес, Корона – Рафа Мір

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Начо – Кроос, Камавінга, Вальверде – Родріго, Бензема, Вінісіус